In Internet Explorer krijg ik de melding dat het certificaat niet wordt vertrouwd

We maken gebruik van een beveiligingscertificaat waardoor de url begint met https:/

Indien je niet de vertrouwde root certificaten standaard met Windows hebt geinstalleerd/ge-update kan je de melding krijgen dat de site niet wordt vertrouwd en wordt je door Internet Explorer aanbevolen om niet naar de website te gaan.

De oplossing is om het root certificaat te installeren. Deze kan je hier downloaden en installeren op de website van Microsoft.