Hoe wijzig ik mijn scherm layout?

Een gebruiker met "administrator" rechten kan de layout van de getoonde informatie op het scherm naar eigen inzicht indelen en daarbij ook kiezen of er bepaalde informatie wel/niet getoond moet worden en welke velden verplicht zijn om in te vullen. Het aanpassen van de layouts van kandidaten, vacatures, bedrijven en contacten gaat op dezelfde manier.

1) Klik op het tabblad welke je wilt wijzigen. Bijvoorbeeld bij "Kandidaten" en klik op een kandidaat dan kom je in het profiel van de kandidaat. Klik op het zwarte slotje rechtsboven in je scherm.

2) Wanneer het slotje un-locked is kun je de velden met de muis verslepen naar iedere gewenste positie.

Als je met de muis over een veldnaam gaat wordt een "oog" symbool getoond naast de veldnaam. Als je deze aanklikt wordt het veldnaam onzichtbaar voor je gemaakt. De data blijft wel bewaard en nieuwe data wordt ook toegevoegd maar wordt voor de persoon die het heeft oog symbool heeft aangevinkt niet meer getoond.

Tip: Gebruikers met "administrator" rechten kunnen een layout aanmaken en opleggen aan alle overige gebruikers. Ga hiervoor naar Instelllingen--> gebruiker management en klik op de knop "Kopiëer Mijn Layout Naar Alle Gebruikers".