Hoe pas ik de standaard getoonde informatie op het scherm aan als ik op een tabblad heb geklikt?

Zodra je op de tabbladen Kandidaten, Vacatures, Bedrijven of Contacten hebt geklikt dan zie je de database verzameling. CATS heeft standaard een aantal velden aangevinkt welke dan worden getoond.

Iedere gebruiker kan afzonderlijk bepalen welke informatie wordt getoond nadat er op een tabblad is geklikt.

Door op Kolom te klikken verschijnt een submenu scherm. Hierbij kan je aangeven welke informatie je standaard getoond wil hebben. Vink aan wat je getoond wilt hebben. Je kan dit voor ieder tabblad afzonderlijk instellen. Ook kan je de volgorde zelf bepalen, sleep met je muis de velden naar boven of beneden.

Wil je ook het aantal getoonde records wijzigen welke standaard worden weergegeven, klik dan op Rijen. Hoe minder rijen er getoond worden, des te sneller is je scherm opgebouwd.

Bekijk video tutorial