Welke rechten kunnen toegewezen worden aan gebruikers?

CATS is ontwikkelt met de gedachte dat gebruikers met elkaar samenwerken. Er zijn een vijftal verschillende access levels. Je kan zoveel gebruikers toevoegen/verwijderen als gewenst en op iedere access level. Alleen een gebruiker met Site Administrator kan rechten wijzigen of toekennen aan andere gebruikers.

Om rechten te wijzigen ga naar: Instellingen --> Gebruiker Management en klik vervolgens op de betreffende gebruikersnaam.

1) Site Administrator: heeft volledige toegang, kan alle instellingen van de site wijzigen, gebruikers aanmaken, bewerken en verwijderen, email templates bewerken, backups maken, custom velden aanmaken, vacature portaal bewerken.

2) Add/Edit/Delete: kan records aanmaken, bewerken en verwijderen (dit is het standaard access level).

3) Add/Edit: kan records aanmaken en bewerken. Kan geen records verwijderen.

4) Sourcer: heeft toegang tot volledige kandidaten database, heeft enkel inzage/kan werken met vacatures welke zijn toegewezen; geen toegang tot agenda, bedrijven, contactpersonen of rapportages.

5) Read-Only: kan inloggen en heeft alleen lees rechten; kan geen bewerkingen uitvoeren.