Data Exporteren

Wanneer je bijvoorbeeld van XX records tegelijk gegevens wil
exporteren naar .xls of .csv dan is dit mogelijk. Records kunnen uit kandidaten, vacatures,
bedrijven en contactpersonen bestaan. XX staat voor het aantal gekozen
records. Heb je 15 records geselecteerd. Dan zal de knop "Acties" 15 Resultaten aangeven.

1) Klik op een tabblad (kandidaten, vacatures, contacten of bedrijven) en selecteer de records welke je wil exporteren.

2) Klik op de "Acties" knop aan de rechter- onder/bovenkant van het scherm. Er opent een drop-down lijst en kies voor Exporteer als Excel of Exporteer als CSV. Geef vervolgens aan welke velden je allemaal wil exporteren.

Een andere optie is om een complete backup van het account aan te maken en deze te exporteren. Bij het aanmaken van de backup kan je kiezen of dit met of zonder bijlages dient te zijn. De bijlages bevatten alle opgeslagen documenten zoals CV's, motivatiebrieven etc.

1) Klik op Instellingen --> Administratie en kies "Account Backup".

2) Klik op "Maak Nieuwe Backup".

3) Zodra de backup gereed is kan je deze downloaden en opslaan op je PC.

Als je na het downloaden op dit (.zip) bestand klikt wordt het uitgepakt in losse data bestanden welke je vervolgens kan importeren in een andere database applicatie. In het backup bestand is een readme.txt bestand aanwezig, hierin staat uitgelegd hoe de structuur van de backup file is en waar rekening mee gehouden dient te worden als je de gegevens in een andere applicatie wilt importeren.