Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Indien je het wachtwoord wilt wijzigen van je persoonlijke account klik dan op “instellingen”–>mijn profiel–> wijzig wachtwoord.

Er is een indicator aanwezig welke de sterkte van het wachtwoord aangeeft. 5 groene blokjes geven aan dat je een zeer sterk wachtwoord hebt gekozen.

Een zeer sterk wachtwoord bestaat uit minimaal 10 tekens en bevat een combinatie van hoofdletters, kleine letters, getallen en een character zoals & * $.

Over het algemeen zijn mensen geneigd om overal hetzelfde wachtwoord te gebruiken omdat dit makkelijker te onthouden is. We adviseren met klem om voor je CATS account een uniek en sterk wachtwoord te gebruiken.